Spela roulette på Paf.com

Att spela Roulette på Paf fungerar i princip som på alla andra spelsajter på nätet, när du kommer in på sidan klickar du först på fliken ”Kasinospel” och sedan väljer du vilket roulettespel du vill köra från listan som heter ”Black Jack och Roulette“. På varje spel kan du dessutom välja att få se en så kallad ”Demo” innan du spelar för pengar, på det viset kan du vara säker på att du vet hur spelet fungerar och ser ut innan du börjar spela.

När du registrerar dig på Paf får du automatiskt en insättningsbonus på upp till 100 % och blir med i Club Paf utan att behöva göra något. Genom klubben får du regelbundet erbjudanden om olika saker som frispel och andra bonus, detta gör att det är roligt att fortsätta spela och vara medlem på Paf. När du spelar på den här sidan kan du verkligen känna dig säker, de har en lång och gedigen erfarenhet och är dessutom noggrant kontrollerade både av oberoende parter och har egna kontroller regelbundet. Allt för att det ska gå rätt till, att ingen ska bli lurad eller ens känna sig lurad och för att du ska vara säker på att dina pengar hanteras på ett tryggt och bra sätt. Har du någon gång åkt färja till Finland eller Åland har du med all säkerhet stött på spelmaskiner som ägs av Paf eftersom det var så de började sin verksamhet.

Deras Roulette har både snygg grafik och finns i fyra olika varianter; French roulette (även kallad Europeisk roulette), Roulette och Classic French Roulette (på denna typ kan du göra lite mer komplicerade satsningar än annars).  Den fjärde varianten kallar de för Roulette Premium och där har du chansen att vinna stora jackpotter utöver de andra vinsterna.